På Beitostølen er det enkelt å nyte livet på to hjul og det finnes ulike tilbud som passer de fleste

Beitostølen Trail Arena er kanskje Norges vakreste tilrettelagte terrengsykkeltilbud. Det er hovedsakelig familievennlige løyper av grønn og blå vanskelighetsgrad med doseringer, kuler, broer og små hopp. I tillegg finnes utallige naturlige røde og svarte stier for de som ønsker større utfordringer. Stiene er merket. Uansett hvilken du velger, kan du nyte en fantastisk utsikt mot fjellene i Valdres og Jotunheimen. 

Adkomst: Du kan velge mellom å ta skiheisen direkte fra sentrum og opp på fjellet eller starte på Garli. Bortsett fra heiskortet, er det gratis å sykle på Beitostølen Trail Arena. 

Les mer om Beitostølen Trail Arena her

Pump track på Beitostølen Skistadion er lett tilgjengelig og gratis for alle å bruke. Her finnes også en grønn terrengsykkelløype. 

Mjølkevegen er en populær sykkeltur og regnet for en av Norges flotteste. Turen går fra Vinstra i Gudbrandsdalen, gjennom Valdres og Beitostølen, til Gol i Hallingdal. Den totale lengden er ca 250 km, men det er selvfølgelig mulig å sykle kortere etapper. Sykkelruten går gjennom de største og mest aktive stølsområdene i Norge hovedsakelig på stølsveier med lite biltrafikk. 

Les mer om Mjølkevegen her

Tjeneste

Sykkelutleie på Beitostølen

2

Vi leier ut fulldempede el-sykler og terrengsykler både for voksne og barn. Og tilbyr samtidig nødvendig utstyr som sykkelhenger for barn, sideposer og hjelmer.