Lokale matprodusenter fra Valdres forsyner restaurantene og fyller butikkhyllene på Beitostølen. 

Fjellstuene Grønolen Fjellgård og Bygdin Høifjellshotell benytter seg av gode lokale råvarer for å tilby matopplevelser med en smak av Valdres. Følg med i arrangementskalenderen for gourmet arrangementer som den årlige Ganefart på Grønolen, et fyrverkeri av smaksopplevelser.

Er du nysgjerrig på lokalmat?  Her finner du mer informasjon om lokalmat fra Valdres og spisesteder som serverer lokalmat.

Gourmet Stories 2

Gourmet Stories

Vår lokale leverandør av gourmet produkter. Overrask gjestene dine med et tapasbord som kunne vært tatt ut fra en middelhavsby. Du finner forskjellige oster, skinker og andre delikatesser. Det er også mulighet for å bestille fersk sjømat. 

Mer info

Olestølen2

Olestølen Microysteri

Produserer prisvinnende kurv og økologiske oster, samt andre delikatesser. Produktene kan kjøpes på gården eller i de lokale matbutikkene på Beitostølen. I sommeren kan du besøke stølen der det produseres fersk brunost daglig. 

Mer info

Tjeneste

Bestilling av sjømat

Gourmet Stories 9

Hos oss kan du bestille sjømat, send oss en melding på Facebook for bestilling. Bestill innen onsdag kl. 11:00 for henting i butikken på fredag.

Vårt utvalg:

  • Økologiske blåskjell
  • Hummer Canada nykokt
  • Sjøkreps
  • Østers
  • Kamskjell
  • Ferske reker med skall
  • Ferske krabbeskjell
Tjeneste

Utsalg av økologiske oster - Olestølen Mikroysteri

Ost Olestølen

Olestølen mikroysteri produserer og selger økologiske oster av høy kvalitet. I deres sortiment finner du alt fra geitost, salat ost, chevre, dessert ost, kremost, yoghurt, smør, rømme og kurv. Er du glad i ost, må du bare smake på Kvit Ole, Blåtimen eller Frisk Ole. Unike delikatesser du finner ingen andre steder, og som har fått sitt navn etter lokale natur og kultur verdigheter. 

UTSALG:

SOMMER: 1. Juli - 7. September

Utsalg på Olestølen, Ole 5, 2935 Skammestein 

Onsdag og lørdag kl 12 - 16

HØST, VINTER, VÅR: 7. september – 15.juni

Utsalg Nørrestogo, Dalsvegen 211

Åpen alle dager kl 7 - 19  - ring Kathrin tlf 91889806

Tjeneste

Salg av Angus kjøtt

Gourmet Stories 12

Hos oss kan du kjøpe lokal produsert og økologisk Angus kjøtt av ypperste kvalitet. Indrefilet og Ytrefilet  skåret i løvtynne skiver. Perfekt til carpaccio!

Andre produkter: T-bone, New York steak, Tomahawk, Flankesteik, Flat Iron steak, Cote de Boeuf.