Lokale matprodusenter fra Valdres forsyner restaurantene og fyller butikkhyllene på Beitostølen. 

Fjellstuene Grønolen Fjellgård og Bygdin Høifjellshotell benytter seg av gode lokale råvarer for å tilby matopplevelser med en smak av Valdres. Følg med i arrangementskalenderen for gourmet arrangementer som den årlige Ganefart på Grønolen, et fyrverkeri av smaksopplevelser.

Er du nysgjerrig på lokalmat?  Her finner du mer informasjon om lokalmat fra Valdres og spisesteder som serverer lokalmat

Olestølen2

Olestølen Microysteri

Produserer prisvinnende kurv og økologiske oster, samt andre delikatesser. Produktene kan kjøpes på gården eller i de lokale matbutikkene på Beitostølen. I sommeren kan du besøke stølen der det produseres fersk brunost daglig. 

Mer info

Tjeneste

Utsalg av økologiske oster - Olestølen Mikroysteri

Ost Olestølen

Olestølen mikroysteri produserer og selger økologiske oster av høy kvalitet. I deres sortiment finner du alt fra geitost, salat ost, chevre, dessert ost, kremost, yoghurt, smør, rømme og kurv. Er du glad i ost, må du bare smake på Kvit Ole, Blåtimen eller Frisk Ole. Unike delikatesser du finner ingen andre steder, og som har fått sitt navn etter lokale natur og kultur verdigheter. 

UTSALG:

SOMMER: 1. Juli - 7. September

Utsalg på Olestølen, Ole 5, 2935 Skammestein 

Onsdag og lørdag kl 12 - 16

HØST, VINTER, VÅR: 7. september – 15.juni

Utsalg Nørrestogo, Dalsvegen 211

Åpen alle dager kl 7 - 19  - ring Kathrin tlf 91889806